רכילות ולילה
חופשיה על הבר | מיכל כרמי
כרמי (21), עוסקת בתחום האלכוהול כבר שלוש שנים ובשנה האחרונה כברמנית
היא הייתה ברמנית בבר העתיקה בבאר שבע ועכשיו תמצאו אותה יותר בהפקות גדולות כמו פנג'ויה, ימי סטודנט, אמנזיה ועוד.
למרות שהיא לא שותה אלכוהול בכלל, היא מדגישה: "אני מאוד אוהבת ליצור וזה מתבטא אצלי בהכנת קוקטיילים ומשקאות. אני אוהבת להשקיע בלקוחות שיושבים לי על הבר, למרות שזה פחות סגנון העבודה שלי כרגע".
המקרה הכי מביך שקרה לך בבר?
"אני עובדת מאוד מהר ולא רואה בעיניים, במיוחד כשיש הפקות של הרבה אנשים, כשצריך לתפעל הכל מהר. אז פעם אחת פתחתי בקבוק שתייה מוגזת, ש'התפוצצה' על כל הצוות. היה מצחיק".
מה המשקה המועדף עלייך?
"אני לא שותה אלכוהול בכלל אבל במידה ו'התפזרתי"', זה יהיה יין אדום או לבן. ובמקרים מיוחדים אפילו קוקטייל מיוחד על בסיס רום".
על איזה משקה תמליצי בבר?
"ממליצה לבליינים לשתות דברים טיפה יותר איכותיים ממה שלוקחים בדרך כלל. אם זה וויסקי, אז סינגל מאלט איכותי והייתי ממליצה גם לנסות יותר יינות, כי זה באמת עולם ומלואו".
כתבות נוספות ברכילות ולילה
שיחות על הבר
הכירו את ניב לוי, הברמן של הויקטוריה