רכילות ולילה

הלגאסי של איירין

רכילות ולילה6 במרץ 2018    דקה אחת
0

השבוע המדור מתכבד להכיר להם את איירין בנימין, בת 25, סטודנטית לניהול מלונאות ותיירות באוניברסיטת בן גוריון

הלגאסי של איירין
איירין | צילום: אדי גוריאנסקי

איירין היא ברמנית ב"זאלמה אכבר קוקטייל בר" ולא סתם ברמנית.

השבוע היא זכתה בתחרות קוקטיילים של bacardi legacy, גמר האזורי שהתקיים באתונה, בהשתתפות ברמנים מישראל יוון וקפריסין. בנימין זכתה לעלות לשלב הגמר של התחרות העולמית שתתקיים בסוף אפריל במקסיקו.

ומה היא עושה כשהיא לא מברמנת בזאלמה? בעיקר לומדת ובמעט הזמן הפנוי שיש לה, היא מאוד אוהבת לבלות עם החבר, לצאת עם חברים, לאכול, לשתות, ולראות סרטים.

"זה אולי בנאלי, אבל אין לי באמת יותר מידי זמן פנוי בין העבודה ללימודים", היא אומרת.

אז מה המתכון שזיכה אותה בתואר? הנה הוא לפניכם

60 מ״ל רום לבן
30 מ״ל סירופ יין ותפוזים
22 מ"ל ליים
10 מ״ל וורמווט יבש
15 מ״ל אקוואפאבה (מי חומוס)/ חלבון ביצה
2 טיפות אנגוסטורה ביטרס
ניעור עם קרח וסינון כפול לכוס קופ
קישוט זסט תפוז
להכנת 0.5 ליטר של סירופ (20 דק׳):
2 תפוזים
300 גרם סוכר
330 מ"ל יין אדום (מרלו)
אופן ההכנה: נחתוך תפוז אחד לקוביות ונוסיף חצי קליפה מהתפוז השני.
את התפוזים והקליפות נשרה הסוכר לרבע שעה עד שעה וחצי.
נבשל את התפוזים, הסוכר והיין יחדיו עד התאדות האלכוהול (נישאר סביבות ה80 מעלות צלסיוס על מנת שהאלכוהול יתאדה אך שהסוכר לא יתקרמל).
נבשל עד שהאלכוהול יתאדה (כ-10 ד׳).

כתבות נוספות ברכילות ולילה

0

בירה בחורף

הביר7פסט הפך להיות אחד האירועים המרכזיים לחובבי הבירות בבאר שבע, מסורת שממשיכה כבר כמה שנים. אז בשישי, הביר7פסט חוזר שוב והפעם במתכונת חורף – ווינטרפסט

רכילות ולילה6 בדצמבר 2019    דקה אחת
0

פסק זמן

אלונה ברקת מתאפרת, רביד שוקרון חוגגת, נועם ארוס מעצבת

רכילות ולילה5 בדצמבר 2019    דקה אחת

כתיבת תגובה