רכילות ולילה
הלגאסי של איירין
השבוע המדור מתכבד להכיר להם את איירין בנימין, בת 25, סטודנטית לניהול מלונאות ותיירות באוניברסיטת בן גוריון
איירין היא ברמנית ב"זאלמה אכבר קוקטייל בר" ולא סתם ברמנית.
השבוע היא זכתה בתחרות קוקטיילים של bacardi legacy, גמר האזורי שהתקיים באתונה, בהשתתפות ברמנים מישראל יוון וקפריסין. בנימין זכתה לעלות לשלב הגמר של התחרות העולמית שתתקיים בסוף אפריל במקסיקו.
ומה היא עושה כשהיא לא מברמנת בזאלמה? בעיקר לומדת ובמעט הזמן הפנוי שיש לה, היא מאוד אוהבת לבלות עם החבר, לצאת עם חברים, לאכול, לשתות, ולראות סרטים.
"זה אולי בנאלי, אבל אין לי באמת יותר מידי זמן פנוי בין העבודה ללימודים", היא אומרת.
אז מה המתכון שזיכה אותה בתואר? הנה הוא לפניכם
60 מ״ל רום לבן
30 מ״ל סירופ יין ותפוזים
22 מ"ל ליים
10 מ״ל וורמווט יבש
15 מ״ל אקוואפאבה (מי חומוס)/ חלבון ביצה
2 טיפות אנגוסטורה ביטרס
ניעור עם קרח וסינון כפול לכוס קופ
קישוט זסט תפוז
להכנת 0.5 ליטר של סירופ (20 דק׳):
2 תפוזים
300 גרם סוכר
330 מ"ל יין אדום (מרלו)
אופן ההכנה: נחתוך תפוז אחד לקוביות ונוסיף חצי קליפה מהתפוז השני.
את התפוזים והקליפות נשרה הסוכר לרבע שעה עד שעה וחצי.
נבשל את התפוזים, הסוכר והיין יחדיו עד התאדות האלכוהול (נישאר סביבות ה80 מעלות צלסיוס על מנת שהאלכוהול יתאדה אך שהסוכר לא יתקרמל).
נבשל עד שהאלכוהול יתאדה (כ-10 ד׳).
כתבות נוספות ברכילות ולילה
שיחות על הבר
הכירו את ניב לוי, הברמן של הויקטוריה