אוכל

סושיה חדשה נפתחה בבאר שבע

אוכל10 בפברואר 2021    דקה אחת
0

טנושי קאמי, סושיה חדשה של חבר'ה צעירים מבאר שבע פתחה עם מגוון מנות מהמטבח היפני

סושיה חדשה נפתחה בבאר שבע

סושיה חדשה נפתחה בבאר שבע Tanoshi kami, מטבח יפני מופקד באסתטיקה, טריות, טעם ושירות. מי שפתחו את הסושיה הם שני חבר’ה צעירים, דור וערן, שבעקבות יציאה לחלת החליטו ללכת על החלום: “עבדנו במסעדת השף משה שגב בבאר שבע  ויצאנו לחלת בעקבות משבר הקורונה. רצינו להמשיך לעשות את מה שאנחנו אוהבים, נהנים ומסופקים ממנו אז פתחנו את טאנושי קאמי, סושי פרימיום למשלוחים וטייק אווי” מספרים השניים וממשיכים: “אנו עובדים עם חומרי הגלם האיכותיים, היצירתיים והטריים ביותר עם דגה טרייה מידי יום. קיים פס סטרילי ונפרד לנשים בהריון שבו מכינים את הרולים ללא מגע עם דג נא ועם כלים נפרדים לחלוטין. כל חומרי הגלם כשרים ולא פתוחים בשבת אך אין כרגע תעודת כשרות”.

הסושיה עובדת בימים ב׳-ה׳ בין השעות 12:30-אחרון הלקוחות

מוצאי שבת כחצי לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

מגשי האירוח יגנבו את ההצגה בכל ערב וניתן גם להזמין רולים בודדים.

בימים שני עד רביעי בין השעות 12:30-16:00 יש 25 אחוז הנחה על כל התפריט. ביום שני החל מהשעה 16:00 מבצע מטורף של 4+1 על כל הספיישלים בתפריט. בסושיה עושים משלוחים לכל איזור הדרום, הזמנות מרוכזות למיתר כרמית ועומר בכל יום שלישי, הזמנות מרוכזות לקיבוצים שובל, משמר הנגב, ובית קמה בכל יום רביעי. הסושיה היא גם המועדפת על קבוצת הפועל באר שבע

אינסטגרם: Tanoshik_____

פייסבוק: tanoshi kami

טלפון להזמנות 0774017736

כתבות נוספות באוכל

0

גבינותי ורבותי

לרגל חג השבועות ביקשנו מחופית אטיאס, בעלת קייטרינג חלבי lamiral ובוגרת ביס לבישול קונדטוריה דנוןלהכין לנו ארוחת חג מושלמת. מי הזיז את הגבינה שלי?

אוכל28 במאי 2020    דקה אחת
0

שבוע המסעדות חוזר ל”ישפרו פלאנט” באר שבע

החגיגה הקולינרית תתקיים בין ה-16 ל-20 בפברואר, ותכלול מסעדות ובתי קפה במתחם, ביניהם "שגב משה", Kampai, GOOMBA, "המקסיקני", "לנדוור" ו"פאב 55"

אוכל5 בפברואר 2020    2 דקות

כתיבת תגובה