אוכל
גבינותי ורבותי
לרגל חג השבועות ביקשנו מחופית אטיאס, בעלת קייטרינג חלבי lamiral ובוגרת ביס לבישול קונדטוריה דנוןלהכין לנו ארוחת חג מושלמת. מי הזיז את הגבינה שלי?

מנה ראשונה -סיגר גבינות 16 יח'
רכיבים :
עלי סיגר
100 גר גבינת קשקבל
100 גר גבינת ריקוטה
100 גר גבינת מוצרלה
100 גר צפתית מעודנת
שום כתוש
פלפל שחור
מלח
מטבל יוגורט עזים
250 גר יוגורט עזים
עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מערבבים את כל סוגי הגבינות וממלאים את עלי הסיגר . מטגנים את הכל בשמן עמוק. מכינים את היוגורט ומערבבים אותו עם התבלינים.
מנה עיקרית -לזניית חצילים
רכיבים:
דפי לזניה
6 עגבניות מגורדות
רסק עגבניות
בצל
150גרם גבינת פרמזן
150גרם גבינת שמנת טבעי
150גרם גבינה בולגרית מעודנת
300גרם גבינת צהובה מגורדת
10פרוסות חציל מטוגנות
מלח
פלפל שחור
אורגנו
שום כתוש
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
משחימים בצל, מוסיפים את העגבניות המגורדות, את רסק העגבניות ואת התבלינים ובונים את הלזניה. בתבנית משמנים בתרסיס שמן, מורחים מעט מהרוטב, מניחים דפי לזניה רוטב תערובת גבינות חציל ל3 שכבות ומפזרים גבינה צהובה.
אופים בחום של 180 כ35 דק
קינוח-עוגת גבינה אפויה
רכיבים:
7ביצים
כוס וחצי סוכר
750גרם גבינה לבנה
מיכל שמנת חמוצה של פעם
250 גרם גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
שקית אינסטנט פודינג וניל צרפתי
3כפות קונפלור
אופן ההכנה
בקערה שמים את כל סוגי הגבינות עם החלמונים וחצי כוס סוכר. מערבבים במטרפה ומוסיפים את האינסטנט פודינג וניל והקורנפלור ומערבבים למסה חלקה. בקערת המיקסר מקציפים את החלבון עם יתר הסוכר לקצף מבריק ויציב אך לא נוקשה. את הקצף מקפלים בתנועות מעטפה בעדינות לתערובת הגבינות. מעבירים לתבנית עגולה קוטר 24 ואופים בחום של 220 כ-15 דק'. לאחר מכן מורידים את חום התנור ל140 למשך כשעה ובסיום משאירים את העוגה להתקרר בתנור
כתבות נוספות באוכל
רשת "ג'אפן ג'אפן" מגיעה לפרויקט "הבלוק", באר...
המסעדה האסייתית חתמה על הסכם של חמש שנים במתחם
ה'בגסו קייק' של "מרטין"
חדש: אחד הטרנדים הכי לוהטים בשנים האחרונות מגיע לבאר שבע. קבלו אותו!