אוכל

עמית חיה במטבח | פסטה אלי – אוליו

אוכל5 בדצמבר 2018    דקה אחת
0

בוגרת "מאסטר שף" הפרטית שלנו עם מתכון לפסטה אלי-אוליו ורצועות סינטה מפנקת ומנחמת לימי החורף הקרירים והמדכאים

עמית חיה במטבח | פסטה אלי – אוליו
צילום: פרטי

עמית חיה טויטו

עמית טויטו, יוצאת תכנית הריאליטי "מאסטר שף" עם טור למתכונים מפנקים והפעם פסטה אלי – אוליו ורצועות סינטה.

אני חולה על מנות של ״הכל בסיר אחד״, גם התוספת וגם מנת הבשר וגם הירקות – זה מושלם! חוץ מזה שזו פסטה כיפית וקלילה שאין בה גם כל כך רגשות אשם (ניתן להכין גם מחיטה מלאה), די מזינה ומלאה בירקות, חלבונים, ויטמינים ומינרלים ומושלמת לארוחת צהריים או ערב מפנק מול הטלוויזיה בחורף המשמין.

לחבילת פסטה פפרדלה: בסיר סוטאז' / או ווק ולחמם היטב עד שמעלה עשן, 1/2 כוס שמן זית!! לא לפחד, זה רק הרוטב… להוסיף לשמן החם 10 שיני שום פרוסות ואת רצועות הסינטה, עד להשחמה.

מוסיפה חבילת פטריות חתוכות לרבעים, כוס זיתי קלמטה מגולענים או יוונים, חצויים ולטגן מעט. להוסיף חבילת עגבניות שרי (אני אוהבת ירוקות ואדומות – לשלב) חצויות לחצי, אם הן גדולות לרבעים, עד שהעגבניות נחרכות מעט.

מתבלת ב:2 כפות פסטו איכותי (לי היה שהכנתי בבית, אבל של אוליביה מושלם!), במלח, פלפל גרוס, אורגנו, צ'ילי טרי 1, או צ'ילי חריף מיובש, גרידה מלימון אחד ועלי בזיליקום טריים. מאזנת חמיצות עם כף סילאן – הכל על אש גבוהה לוהטת, עד שכל זהוב היטב. להקפיץ בערך 10-15 דקות ולהוסיף את פסטה מסוננת (לבשל לפי הוראות האריזה). ולהמשיך לבשל על להבה גבוהה עוד כ-5 דק' עד לאיחוד הטעמים… מומלץ להגיש עם עלי בזיליקום טריים מלמעלה…

באהבה "עמית חיה במטבח"

להזמנות: 052-6406265

כתבות נוספות באוכל

0

״המלחמה מציבה אתגר, אבל יש לנו לקוחות...

מלחמה, מגיפה ועושר קולינרי: אפליקציית המשלוחים וולט תציין בחודש הבא 3 שנות פעילות בבאר שבע. בדקנו מה עשתה הטכנולוגיה לסצנת האוכל בעיר, איך הושפעו 200 המסעדות ובתי העסק שעובדים עם וולט, והאם המלחמה שינתה את הדרך שבה הבאר שבעים בוחרים מה לאכול

אוכל14 בינואר 2024    5 דקות
0

רשת "ג'אפן ג'אפן" מגיעה לפרויקט "הבלוק", באר...

המסעדה האסייתית חתמה על הסכם של חמש שנים במתחם

אוכל13 באוגוסט 2023    דקה אחת

כתיבת תגובה