אוכל

"הצד שלה – סתיו סדן"

אוכל21 ביוני 2018    דקה אחת
0

בימים בהם יותר ויותר אנשים מחפשים את הדרך להיות טבחים מקצועיים, סתיו סדן הגשימה את החלום

"הצד שלה – סתיו סדן"
סתיו סדן | צילומים: פרטי

רק בת 25 והיא כבר קונדיטורית ויזמית שהקימה עסק של קונדיטוריה משווקת למאות לקוחות מרוצים.

סדן הפכה לסיפור הצלחה הרבה בזכות מכללת השף, המכללה ללימודי קולינריה. סדן מודה שכישרון ורצון להצליח הוא מרכיב חשוב, אבל בלי הכוונה נכונה קשה, מאוד להצליח. "כשהתחלתי את ההכשרה בקורס הקונדיטוריה במכללת השף, למדתי הכל מאפס", היא מספרת. "הגעתי בלי שום ידע קודם בתחום, וסיימתי עם תעודה וציון מרשים להתחיל את הדרך".

לאחר מכן סדן עבדה תקופה בקונדיטוריה, עברה לאילת ובמשך שנה וחצי עבדה במלון המלך שלמ,ה עם השף הוותיק מישל בן שטרית. "הייתי המון שעות על הרגליים, עובדת בשבתות וחגים וצברתי ניסיון מטורף בתחום. משם עברתי למלון רויאל ביץ' לעבוד לצידו של אלון, השף-קונדיטור המבריק, ולמדתי דברים מדהימים, טכניקות חדשות, דיוק ואסתטיקה שמאוד חשובים בתחום".

אחרי שלוש שנים סדן החליטה לצאת לדרך עצמאית עם מותג הקונדיטוריה שלה "הצד שלה – סתיו סדן" ומודה שהכלים שרכשה בתחילת הדרך מלווים אותה עד היום. "אני מצליחה בזכות הלימודים במכללת השף ובזכות הניסיון שרכשתי. אני יוצרת, מייצרת ובעיקר חשה סיפוק רב".

כתבות נוספות באוכל

0

״המלחמה מציבה אתגר, אבל יש לנו לקוחות...

מלחמה, מגיפה ועושר קולינרי: אפליקציית המשלוחים וולט תציין בחודש הבא 3 שנות פעילות בבאר שבע. בדקנו מה עשתה הטכנולוגיה לסצנת האוכל בעיר, איך הושפעו 200 המסעדות ובתי העסק שעובדים עם וולט, והאם המלחמה שינתה את הדרך שבה הבאר שבעים בוחרים מה לאכול

אוכל14 בינואר 2024    5 דקות
0

רשת "ג'אפן ג'אפן" מגיעה לפרויקט "הבלוק", באר...

המסעדה האסייתית חתמה על הסכם של חמש שנים במתחם

אוכל13 באוגוסט 2023    דקה אחת

כתיבת תגובה