אוכל

לכל סיר יש סיפור | מונדיאל 2018

אוכל18 ביוני 2018    דקה אחת
0

צורית סבג שלנו עם שילוב מנצח של אוכל, פיצוחים ומונדיאל. אליפות...

לכל סיר יש סיפור | מונדיאל 2018

הסיפור: עוף, תפוזים ופיצוחים

אם זה בבית או אצל חברים, במהלך המונדיאל אנו מוצאים את עצמנו מנשנשים והרבה, אבל מה עם ארוחה שכוללת את כל מה שצריך בשביל לחגוג את חג הכדורגל כמו שצריך?

המצרכים:

עוף טרי לפי מספר הסועדים

6 חצילים קטנים

1 תפוז

3 עלי טימין

3 עלי רוזמרין

חופן קשיו קלוי

חופן בוטנים אמריקאים

1 פלפל חריף (אם אתם אוהבי חריף אפשר יותר)

שומשום

שמן זית

מלח גס

6 שיני שום קלוף

לרוטב: חצי כף סויה, כף וחצי סילאן ,חצי כפית פפריקה , חצי כוס מים, מערבבים את הכל ביחד לתערובת חלקה

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את העופות ומסדרים סביב הסיר, פורסים חצי תפוז לפלחים ומטמינים אותם ביחד עם החציל והשום בין העופות. את יתרת התפוז סוחטים מעל. מסביב את התימין ורוזמרין, פורסים את הפלפל החריף ומפזרים ביחד עם חצי מהכמות של הקשיו והבוטנים. מזלפים מסביב לסיר שמן זית ואת מחצית מהרוטב ומפזרים מלח גז.

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה, בחום של 180 מעלות.

מוציאים את הסיר, מוסיפים שומשום, רוטב ויתרת הפיצוחים.

מכניסים בחזרה לתנור ל-15 דקות לקבלת צבע בחום גבוה.

תוספות: אורז לבן, ציפס.

לחץ כאן לעוד מתכונים באתר

ובאינסטגרם: zurit sabag

כתבות נוספות באוכל

0

״המלחמה מציבה אתגר, אבל יש לנו לקוחות...

מלחמה, מגיפה ועושר קולינרי: אפליקציית המשלוחים וולט תציין בחודש הבא 3 שנות פעילות בבאר שבע. בדקנו מה עשתה הטכנולוגיה לסצנת האוכל בעיר, איך הושפעו 200 המסעדות ובתי העסק שעובדים עם וולט, והאם המלחמה שינתה את הדרך שבה הבאר שבעים בוחרים מה לאכול

אוכל14 בינואר 2024    5 דקות
0

רשת "ג'אפן ג'אפן" מגיעה לפרויקט "הבלוק", באר...

המסעדה האסייתית חתמה על הסכם של חמש שנים במתחם

אוכל13 באוגוסט 2023    דקה אחת

כתיבת תגובה